Op culinair gebied gebeurt er elke dag zó ontzettend veel. De ene na de andere hype vliegt je rond de oren. Maar een paar jaar geleden (zo’n tien tot vijftien jaar) zat op de helft van alle restaurantborden zat zo’n heerlijke dikke, stroperige, véél te zoete streep balsamico streep. Maar als je het goed combineert én goed maakt, zien wij het gewoon als guilty pleasure. En daar is helemaal niets mis mee.

Hier het recept voor een salade. Super simpel, maar ontzettend lekker als bijgerecht.

Ingrediënten:
1 kg tomaten
100 gram geitenfeta
150 ml balsamicoazijn
Zwarte peper, vers gemalen

Zet de zijn op middelhoog vuur en laat het inkoken totdat het aan de zijkanten stroperig begint te worden. Laat de siroop afkoelen.
Snijd de tomaten in grove stukken en bestrooi royaal met zwarte peper. Als de siroop is afgekoeld, schenk deze over de tomaten en verkruimel de feta erover en klaar!!!