Locatieverhuur

In 2016 hebben we onze oude koeienstal flink verbouwd. We genieten nu dagelijks van onze nieuwe kaasmakerij en onze opslag vol rijpende kazen. Ook hebben we mooie ruimtes die te huur zijn voor verschillende gelegenheden zoals bedrijfsuitjes, workshops, proeverijen of familiedagen.

Proeflokaal & Polderkamer

We hebben 2 ruimtes, die ook als één ruimte gebruikt kunnen worden. Het proeflokaal is de grootste ruimte: zittend kunnen er 80 mensen in de zaal, met een aantal staanplaatsen is het maximum 120 personen. De polderkamer is een lichte ruimte met uitzicht over de polder. Iets kleiner dan het proeflokaal, geschikt voor maximaal 50 personen zittend en 80 personen met een aantal staanplaatsen. De beide ruimtes kunnen ook samen afgehuurd worden, door de scheidingswand te openen. De grote zaal is geschikt voor ca 130 personen zittend en 200 personen met een aantal staplaatsen.

 

Catering

We bieden ontbijt, lunch, diner, en lekkernijen bij de borrel of koffie. Bij de catering maken we gebruik van zoveel mogelijk huisgemaakte of lokale producten, altijd van het seizoen en vers gemaakt. Is lokaal niet mogelijk, zoals bij koffie en thee, dan stappen we over naar biologisch en/of fairtrade. We werken samen met lokale collega-ambachtslieden die, waar mogelijk, met lokale producten werken. Op deze manier smaakt het eten extra lekker, en we dragen bij aan de lokale economie. Voorbeelden van bedrijven waar we een samenwerking mee hebben: Bakkerij van der Grijn, Patissier Arthur Tuytel, Slagerij Bouter, Vishandel van Wijk en groentewinkel Mauritz. Bij maaltijden voor meer dan 30 personen is externe catering mogelijk in overleg.

 

” Alle arrangementen kunnen worden uitgebreid en aangepast naar eventuele eigen wensen. Mail gerust voor de mogelijkheden naar boerderij@booijkaasmakers.nl “

workshop kaasmaken in de kaasmakerij

Groepsarrangementen 

Op zoek naar een leuke activiteit voor een groep mensen? We bieden workshops kaasmaken, excursies, en kaasproeverijen aangevuld met een hapje en een drankje tot volledig verzorgd arrangement. Ideaal voor een bedrijfsuitje, vriendengroep of familiebijeenkomst!

 

 

Vergaderingen

Sommige vergaderingen vragen een inspirerende omgeving. Denk aan hei sessies, management meetings, trainingen en brainstormsessies. Wij bieden arrangementen voor vergaderingen, mogelijk aangevuld met catering. Geniet van de fijne sfeer, midden in de polder en de natuur, weg van de dagelijkse routine om met frisse blik naar het werk te kijken!

Kinderactiviteiten

Voor de kinderen hebben we een apart programma, speciaal gericht op de kleintjes. Kippen voeren en eieren rapen, schapen voeren, boter maken en een rondleiding door de kaasmakerij in kindertaal.