Streefkerk

Op onze boerderij in Streefkerk werken we elke dag aan een nieuw en beter product. We zitten midden in de Alblasserwaard en dat is goed voor de kwaliteit van onze kazen. Met de melk van de buurman maken we elke keer opnieuw de mooiste Buurenkazen, zowel van geiten- als van koeienmelk. De koeien en geiten lopen zoveel mogelijk buiten en dat zorgt voor een goede kwaliteit van de melk.

In onze boerderijwinkel kun je onze eigen kazen kopen, maar ook verschillende streekproducten. Denk bijvoorbeeld aan echte karnemelk, boerenboter en kazen uit de buurt.

Op de boerderij organiseren wij onder andere workshops en excursies. Benieuwd geworden naar onze arrangementen? Klik hier

Rotterdam

In Rotterdam hebben we ook een winkel, namelijk in de Fenix Food Factory op Katendrecht. In deze oude loods zijn we met verschillende ondernemers onderdeel van een dagelijkse versmarkt (maandag zijn we gesloten). Hier hebben we het geluk dat we dicht bij het stadscentrum zitten en een groot arsenaal aan verschillende soorten klanten hebben. Van jonge gezinnen tot opa’s en oma’s met hun klein kinderen en vaste klanten tot toeristen.

In onze winkel organiseren we kaasproeverijen, maar ook proeverijen in combinatie met bier, wijn of cider. Deze kun je hier aanvragen

Niet in de buurt?

Sinds kort kan onze kaas over de hele wereld worden besteld. We hebben een webshop opgezet, zodat iedereen, ook buiten Rotterdam, kan genieten van onze kaas. Gedurende de jaren kregen we behoorlijk wat aanvragen van klanten die onze boerderij of winkel hadden bezocht en graag de kaas thuis, in hun eigen land, wilden krijgen.

We proberen zoveel mogelijk landen te voorzien van onze kaas, maar daarbij moeten we natuurlijk wel rekening houden met eventuele douane en importwetgeving.