Our cheese

At our farm in Streefkerk we make the best raw milk cheeses with lots of love. Recently (since 2016) we started using the fresh milk of our neighbours, dairy farmers who take care the best way possible of their goats and cows. This way we have only the best milk of which we make our cheese. Using raw milk requires more craftmanship of the cheese-maker. Once you know how to use the characteristics of the milk, it will give the cheese a richer and more complex flavour. Every new day we strive to make a better product, using the beautiful flavours we get from the good quality of the milk! Now our webshop offers a way to get our cheeses delivered at home. We ship worldwide

"We hebben weer Szechuanpeperkaas! Deze kaas hebben we samen met Francois Geurds van FG Restaurant ** ontwikkeld en is een heuse hardloper. De szechuanpeper is fris en citrusachtig van smaak."

Marijke Booij
marijke

"Zodra de bestelling door ons is ontvangen, worden de kazen vers afgesneden en gevacumeerd. De kaas is, in het vacuüm, zo'n 7 á 8 weken houdbaar. Dezelfde dag nog gaat de kaas op de post, zodat deze zo snel mogelijk geleverd kan worden."

Dalina
Dalina smal
Ambachtelijke kazen direct van de boerderij naar jouw huis
Vanaf €35,- verzendkosten €3,50, vanaf €50,- gratis
Vers gesneden bestelling is vacuüm verpakt 8 weken houdbaar