Onze kazen

Met veel liefde maken wij op onze boerderij in Streefkerk prachtige rauwmelkse kazen. Hiervoor gebruiken wij de verse melk van onze buren; melkveehouders die hun koeien en geiten goed verzorgen voor de beste melk om kaas van te maken.  Bestel je kaas via onze webshop, onze levertijd is 2 tot 4 werkdagen. Tenzij je in Rotterdam of Streefkerk woont, dan komen we de bestelling op woensdag of vrijdag brengen. Bestel tot dinsdag of donderdag tot 12:00. Klik hier om te zien welke zuivel je kunt bestellen.

Bestel je de kaasplank en woon je niet in Rotterdam of Streefkerk, dan maken we een passend alternatief dat geschikt is voor postverzendingen. Zo kunnen we de kwaliteit garanderen.

"We doen er alles aan om de kaas zo goed mogelijk op het afleveradres te krijgen. Woon je in Rotterdam of Streefkerk, dan kunnen we de kazen gekoeld vervoeren. Woon je ergens anders, dan zorgen we ervoor dat kazen worden opgestuurd die vacuüm verpakt kunnen worden."

Dalina
dalina smal LR-5783

" De geiten van de buurman hebben ons goede melk gegeven! Met onze geitenkazen hebben we twee prijzen gewonnen! Goud voor de 'Geit Jong Belegen' en zilver voor de 'Geit Lavendel'"

de dames van Geitenfarm hoeve Zomerlust
geit
Ambachtelijke kazen direct van de boerderij naar jouw huis
Tot €25,- rekenen we €3,50 verzendkosten, daarboven gratis
Vers gesneden bestelling is vacuüm verpakt 8 weken houdbaar