Hoe proef je nu verschillen in kaas? Hoe stel je de beste kaasplank samen? Welke kaas gaat mooi samen met dat ene biertje of glas wijn? In onze winkel in de Fenix Food Factory in Rotterdam organiseren we regelmatig leuke proeverijen en geven we ook proeverijen op aanvraag.

Open Proeverijen Agenda 2020

Samen met onze  favoriete partners organiseren wij dit jaar een aantal open proeverijen met de lekkerste kaas-drank combinaties. Ook organiseren we dit jaar weer een aantal kaasdiners. Het blijft een feest om onze producten gebruikt te zien worden voor de mooiste gerechten.
Inschrijven kan via info@booijkaasmakers.nl.

 

Woensdag 16 september – Bier & Kaas – bij Brouwerij Noordt

Vrijdag 2 oktober – Wijn & Kaas – met Blije wijnen in de Fenixloods

Vrijdag 20 november – Champagne bij Wijnhandel Peeters

 

Wil je je aanmelden voor één van de open proeverijen? Stuur een mailtje naar info@booijkaasmakers.nl.

Vanuit onze winkel in de Fenix Food Factory in Rotterdam geven we ook kaasproeverijen of kaas-combinatie proeverijen op aanvraag.

Aanvraag proeverij

Interesse in één van onderstaande proeverijen of een ander verzoek? Ga naar ons aanvraagformulier, dan nemen wij contact met je op!

Kaasproeverijen op aanvraag

Voor groepen vanaf 6 personen geven we proeverijen op aanvraag. De kosten hiervan zijn €15,- per persoon. De proeverijen worden voorzien van voldoende brood en water. We bieden een aantal verschillende aan.

Eigengemaakte Buurenkazen De proeverij bestaat uit vijf kazen van eigen kaasmakerij, waarbij uitgebreid wordt ingegaan op proces van kaasmaken, smaken en structuren.

Hollandse Glorie Bij Hollandse kazen denken veel mensen automatisch aan Goudse kazen. Maar tegenwoordig worden er veel meer prachtige kazen gemaakt in ons koude kikkerlandje. Deze proeverij bestaat uit vijf van de mooiste kazen uit Nederland. Onze eigen kazen worden daarbij niet vergeten en vergezeld door verschillende soorten kazen uit ons eigen land.

Internationale Juweeltjes Voor deze proeverij trekken we vijf van de meest indrukwekkende internationale kazen uit de kast. Onze favorieten van het moment, klassiekers en bijzondere kazen passeren de revue. Laat je verrassen door, bijvoorbeeld, een roodkorst uit België en een blauwader uit Ierland.

 

Kaas-combinatieproeverijen op aanvraag

Voor groepen vanaf zes personen organiseren we proeverijen met zes verschillende kazen en dranken. Dit doen we in samenwerking met de Kaapse Brouwers, CiderCider of Blije Wijnen. Bij groepen tot tien personen wordt de proeverij gegeven door één van onze kaasmeisjes. Bij groepen vanaf tien personen wordt de proeverij gegeven door een kaasexpert én een bier- cider- of wijnexpert. Voor een proeverij in samenwerking met de Kaapse Brouwers rekenen wij € 30,00. De proeverij in samenwerking met CiderCider kost € 32,50. Kies je voor de proeverij met natuurwijnen van Blije Wijnen dan betaal je € 32,50 (5 combi’s) of € 38,50 (6 combi’s). Voor een proeverij op locatie rekenen wij € 5,00 per persoon extra mits binnen een straal van 25 kilometer vanaf Streefkerk of Rotterdam. Daarbuiten gaan wij graag met je in overleg over de mogelijkheden!

Wijn-kaasproeverij

Bier- en kaasproeverij In samenwerking met de Kaapse Brouwers laten we zes verrassende kaas- en biercombinaties proeven.

Cider- en kaasproeverij In samenwerking met CiderCider proeven we zes verrassende cider- en kaascombinaties.

Wijn- en kaasproeverij In samenwerking met Blije Wijnen ontdekken we originele natuurwijn- en kaascombinaties.