Proeflokaal - mogelijkheden voor diverse evenementen

Geniet van de sfeer, midden in de polder en de natuur, weg van de dagelijkse routine om met frisse blik naar het werk te kijken.

Proeflokaal & Polderkamer

Sinds de verbouwing van onze oude koeienstal, beschikken wij over twee lichte ruimtes. De inrichting is flexibel en de opstelling is volledig aan te passen naar uw wensen. Zo kunt u vergaderen met bijvoorbeeld acht personen, maar ook presentaties voor honderd personen geven.

Het Proeflokaal is een grote open ruimte met bar en verschillende zitmogelijkheden. De Polderkamer is een iets kleinere ruimte met uitzicht op de polder. De beide ruimtes kunnen ook samen afgehuurd worden door de scheidingswand te openen. Door onze flexibele inrichting zijn deze ruimtes geschikt voor hei-sessies, managementvergaderingen en stafconvents. Maar denk ook aan trainingen en brainstormsessies.

Kosten:

Proeflokaal : € 125,- ex btw per dagdeel van 4 uur, met een maximum van €300,- /dag (3 dagdelen)
Polderkamer: € 100,- ex btw per dagdeel van 4 uur, met een maximum van €250,- /dag (3 dagdelen)
Grote zaal: € 175,- ex btw per dagdeel van 4 uur, met een maximum van €400,- /dag (3 dagdelen)

Voor meer informatie, bekijk ons overzicht.

Catering op maat

Bij een productieve meeting moet gegeten worden. Daarom bieden wij ontbijt, lunch, diner en lekkernijen aan. Bij de catering maken we gebruik van zoveel mogelijk vers gemaakte, seizoensgebonden en lokale producten. Is lokaal niet mogelijk, zoals bij koffie en thee, dan stappen we over naar biologisch en/of fairtrade. We werken samen met lokale ambachtslieden die, waar mogelijk, met lokale producten werken. Op deze manier smaakt het eten extra lekker en dragen we bij aan de lokale economie. Voorbeelden van bedrijven waar we een samenwerking mee hebben: Bakkerij van der Grijn, Patissier Arthur Tuytel, Slagerij Bouter, Vishandel van Wijk en groentewinkel Mauritz.

Voor meer informatie en mogelijkheden bekijk ons prijsoverzicht.

Groepsactiviteiten

We bieden workshops kaasmaken, excursies en kaasproeverijen aangevuld met een hapje en een drankje tot volledig verzorgd arrangement. Ideaal voor een bedrijfsuitje, of als aanvulling op een vergaderarrangement. We denken graag mee om een passend dagprogramma voor u te realiseren.

 

 

Alle arrangementen kunnen worden uitgebreid en aangepast naar eventuele eigen wensen. Mail gerust voor de mogelijkheden naar reserveren@booijkaasmakers.nl