Kaas- en zuivelwinkel

Rotterdam

In Rotterdam zijn we met onze kaaswinkel gevestigd in de Fenix Food Factory op Katendrecht. Hier kun je altijd terecht voor je boodschappen met ruime keus uit onze eigen kazen, maar ook voor een selectie aan bijzondere harde en zachte kazen van andere ambachtelijke ondernemers. Naast je boodschappen kan je ook genieten van een kaasplankje in de Fenix Loods of aan de kade van de Maas. In Rotterdam staat ons team paraat om alles wat je wilt weten over deze verschillende kazen te vertellen en uitleg te geven over de beste combinaties aan tafel.

Skeapsrond een heerlijke pittige, doch romige schapenbrie uit de achtertuin van AmsterdamAssortiment

We hebben een groot aanbod Nederlandse en Belgische kazen die we niemand willen onthouden en blijven het assortiment met veel liefde uitbreiden. Uiteraard hebben we ook de klassiekers. Denk hierbij aan een prachtige Farmhouse Cheddar, een bijna weglopende Gorgonzola Dolce of Brie de Melun.

 

Wie dol is op kaas is in onze kaaswinkel aan het juiste adres. Met een uitgebreid en wisselend assortiment is er altijd wel iets waar je gelukkig van wordt.

Onze kaasplank met vijf soorten kaas, brood en chutney voor vijf euroProeverijen

Door de jaren heen hebben we ontzettend veel kazen geproefd, waarschijnlijk nog meer dan je zou verwachten. Daardoor hebben we een berg kennis opgedaan die we graag willen delen. Want hoe proef je nu verschillen in kaas? Hoe stel je de beste kaasplank samen? Welke kaas gaat mooi samen met dat ene biertje of glas wijn? In onze winkel in de Fenix Food Factory in Rotterdam organiseren we regelmatig leuke proeverijen en geven we ook proeverijen op aanvraag.

 

Proeverijen op aanvraag

Maarten of een van onze kaasmeisjes verzorgen verschillende proeverijen, eventueel in combinatie met een drank-expert. Dit is mogelijk voor groepen vanaf 6 personen.