Wij leveren kaas en zuivel aan horeca

Horeca

Kaasmaken vinden wij het mooiste wat er is. Elke dag werken aan een beter en mooier product. Maar wat is een mooi product zonder mensen die ervan genieten? We gingen vanuit de boerderij in Streefkerk op zoek naar afzet in Rotterdam. Een warm bad vol mooie samenwerkingen en inspiratie zorgde ervoor dat wij konden groeien tot een bedrijf dat zowel kaas maakt, als verkoopt in eigen winkels en levert aan horecabedrijven. Wij merken dat we in Rotterdam een plaats kunnen vervullen in de wereld van kwalitatieve kaas.

Bestel hier of bel met onze horeca-telefoon

Buuren oude truffelkaas van onze eigen boerderijWe hebben een uitgebreid assortiment van harde én zachte kazen en zijn gespecialiseerd in Nederlandse en Belgische kazen. Denk hierbij aan het Keiems Bloempje, Skeapsrond en Nije Kaas.  Tot ons assortiment behoren uiteraard ook klassiekers als Brie de Meaux, Roquefort en Farmhouse Cheddar.

Levertijden

Voor bedrijven rondom Streefkerk leveren we op woensdag.
Graag bestellen voor dinsdag 12:00
Bestellen kan via de mail: boerderij@booijkaasmakers.nl
Of via telefoon: 0184-681008

Voor bedrijven in Rotterdam leveren wij op twee dagen.
Op woensdag geleverd krijgen? Bestel dan op dinsdag voor 12:00.
Liever op vrijdag geleverd krijgen? Bestel dan op donderdag voor 12:00
Bestellen kan via de mail: horeca@booijkaasmakers.nl
Of via telefoon: 0634089795

 

Nieuwsgierig naar onze huidige klanten?

Van restaurant tot koffietent. We weten inmiddels heel wat plekken blij te maken met onze eigen kaas, de kazen uit ons assortiment en- of onze zuivel.