Op onze boerderij in Streefkerk hebben we volop de ruimte om rondleidingen, workshops en proeverijen te organiseren. Onze bourgondische boerderij is een gemoedelijke omgeving voor een bedrijfsuitje, familiedag of andere feestelijke gelegenheid.

Kaasmaker Sakke doet de kaas in het vat tijdens Open Dag mei 2017

Rondleidingen 

Tijdens een rondleiding wordt uitgebreid verteld over onze manier van kaasmaken, de kunst van het ambacht en waarom onze kaas anders smaakt dan bijvoorbeeld een fabriekskaas. Tijdens de rondleiding proef je drie verschillende eigengemaakte kazen.
Kosten: €60,- tot tien personen, voor een programma van ongeveer één uur. Bij meer dan tien personen geldt een meerprijs van €6,- per persoon. 
De rondleiding is uit te breiden met: koffie- of thee-ontvangst, luxe proeverij of lunch.

Download hier onze prijslijst

Kaasmakers Martien voelt aan de verse wrongel

Workshop Kaasmaken

Zelf kaas maken is ontzettend leuk. Zo leuk zelfs dat we onze kennis graag met iedereen delen. Tijdens de workshop kaasmaken, maken we een verse kaas die je vervolgens mee naar huis mag nemen. En heb je de basis eenmaal geleerd, dan kun je thuis lekker verder experimenteren.
Kosten: €25,- per persoon (vanaf acht personen), voor een programma van 2,5 uur.
De workshop is uit te breiden met: koffie- of thee-ontvangst, een luxe proeverij of een lunch. 

Download hier onze prijslijst

Kaasmeisje houdt de kaasplank vast met vijf soorten kaas, brood en chutneyMasterclass Kaasproeven 

In de loop der tijd hebben we veel kennis opgedaan op het gebied van kaas, kaas proeven en kaasplankjes samenstellen. We verzorgen de proeverijen in onze winkels in Streefkerk en Rotterdam. We proeven bijzondere kazen, klassiekers en favorieten. De proeverij wordt geserveerd met voldoende water en brood.
Kosten: €15,- per persoon (vanaf vier personen). 
In Rotterdam is te kiezen uit de volgende proeverijen: Eigengemaakte Buurenkazen, Hollandse Glorie en Internationale Juweeltjes

Download hier onze prijslijst

Nieuwsgierig geworden?

Alle arrangementen kunnen worden uitgebreid en aangepast naar eventuele eigen wensen.
Tevens kunnen wij een proeverij op locatie verzorgen. Mail gerust voor de mogelijkheden.