Om de feestdagen een beetje makkelijker te laten verlopen hebben we bestellijsten gemaakt. Deze kunnen in de winkel worden opgehaald en ingevuld worden. Maar je kunt hem ook online invullen. Wij zorgen er vervolgens voor dat de bestelling op tijd wordt klaar gezet, je hoeft hem alleen nog maar af te halen en te betalen. Dat maakt het leven toch net een klein beetje makkelijker.

Houdt wel in de gaten dat kaas een natuurproduct is. Zo kun je van tevoren niet bepalen welke kazen op welk moment precies rijp zijn. Daarom vragen we je om voorkeuren uit te spreken, zodat wij zelf een perfect rijpe kaasplank kunnen samenstellen.

 

 

 

Bestellijst voor de feestdagen

  • datum notatie: dd/mm/jjjj
  • tijd notatie bijvoorbeeld 17:15
  • datum notatie: dd/mm/jjjj
  • Geef hier je wensen, allergieën, budget, aantal kazen en aantal personen door.
  • Denk aan begeleidende dranken of extra aankleding voor de kaasplank. Aanvullende boodschappen als zuivel zijn ook mogelijk.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Voorbeeld bestellijst:

Naam: Jan Janssen
Telefoonnummer: 0612345678
E-mailadres: jan.janssen@zonnet.nl
Datum van ophalen: 22 december 2017
Hoelaat kom je de bestelling ongeveer ophalen: 10:00 (of 14:00)
Wanneer ga je de kaasplank nuttigen: 25 december 2017
Voorkeur NL/BE kazen: Ja
Opbouw van licht naar pittig: Ja
Met garnituur: nee
Voorkeuren: Het is een kaasplank voor 8 personen. Graag vijf kazen, met een budget van €35,- Tevens is één iemand zwanger en heeft één iemand een noten-allergie.
Extra bestelling: 5 flessen volle melk, 2 flessen yoghurt, 1 x 500 gram Buurenkaas oud, 1 x 300 gram Buurenkaas geit Lavendel, 2 uichutney en 200 gram vijgenbrood.